top of page

Mecanicien

Functieomschrijving:
Je onderhoudt en voert herstellingswerken uit aan vrachtwagens opleggers en heftrucks. Je doet preventief onderhoud (controle niveaus oliepeil, waterpeil, elektrische uitrusting,...). Je werkt checklisten af voor de keuring (nakijken ADR citernes, assen, voorwielen, achterwielen, chassis, motor,...). Dit alles met het oog op auto/vrachtwagen van mechanische, hydraulische op een positieve technische keuring.

Aanbod en voordelen:
Afwisselende en uitdagende functies binnen een 100% familiaal bedrijf met open geest. U maakt deel uit van een enthousiast team in een aangename en informele sfeer. Wij bieden u een aantrekkelijk loon met vast contract.

Algemene Vereisten:
Je hebt kennis van auto/vrachtwagen elektriciteit en elektronica. Je bezit een goede kennis van mechanische, hydraulische en pneumatische systemen Je bezit een goede kennis van montage -, herstellings- en afsteltechnieken van componenten alsook van de verschillende motoren (benzine, diesel, lpg) Je bent in het bezit van een rijbewijs B, C/E Je kunt zelfstandig werken Je bent werklustig, kwaliteitsbewust,ordelijk en stipt.

 

Interesse?

Stuur dan snel jouw cv naar Thomas@vuylsteketransport.be

​ 

bottom of page